Over ons

Van Nieuwpoort Wildo Prefab Beton is een flexibel, goedkope en efficiënte producent van kanaalplaatvloeren. De productie vindt plaats in onze LEAN fabriek in Amsterdam. Vanuit deze locatie leveren wij landelijk onze systeemvloeren. Verkoop en administratie geschiedt vanuit ons kantoor in Gouda.

Huisstijl transitie

Achtergrond

Betonwarenfabriek Wildo is als specialist van kanaalplaatvloeren al jaren een dochteronderneming van Van Nieuwpoort. Al decennia lang produceert en levert Van Nieuwpoort naast onze producten ook bouwgrondstoffen, beton- en EPS producten en ontwikkelt zij gebieden met maatschappelijk meerwaarde.

Naamsverandering

In het jaar dat Van Nieuwpoort maar liefst 115 jaar bestaat gaan alle dochterondernemingen over naar één gezamenlijke identiteit. Zo ook Betonwarenfabriek Wildo. Wij hebben een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. En we draaien er niet omheen… we veranderen onze naam in: Wildo Prefab Beton.

Toekomst

Een andere naam is misschien even wennen, maar eigenlijk verandert er niet zoveel. We zijn nog steeds hetzelfde bedrijf, met dezelfde hoogwaardige producten en diensten en dezelfde mensen. We bouwen vol ambitie verder aan de toekomst. En blijven u als Wildo Prefab Beton graag van dienst.

Voordelen van Van Nieuwpoort Wildo Prefab Beton

Jaarlijks levert Van Nieuwpoort Wildo Prefab Beton honderderen verschillende projecten uit, in grootte variërend van 30 tot 30.000 m2 kanaalplaatvloer. Het aantal bedrijven dat kanaalplaatvloeren van Van Nieuwpoort Wildo Prefab Beton betrekt is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Zij hebben de grote voordelen van Wildo Beton reeds ontdekt:

•    Breed assortiment kanaalplaatvloeren, uiteraard inclusief bewerkingen en toebehoren.
•    Complete begeleiding, van advies, teken- en rekenwerk tot stipte aflevering op de bouwplaats.
•    Hoge en constante kwaliteit van kanaalplaatvloeren, KOMO-gecertificeerd.
•    Dynamische organisatie met directe lijnen: Flexibiliteit maakt korte levertijd mogelijk.
•    Zeer concurrerende prijzen door de gunstige locatie van de fabriek en de efficiënte productie en organisatie.