Over ons

Van Nieuwpoort Wildo Prefab Beton is een flexibel, goedkope en efficiënte producent van kanaalplaatvloeren. De productie vindt plaats in onze LEAN fabriek in Amsterdam. Vanuit deze locatie leveren wij landelijk onze systeemvloeren. Verkoop en administratie geschiedt vanuit ons kantoor in Gouda.

Huisstijl transitie

Achtergrond

Betonwarenfabriek Wildo is als specialist van kanaalplaatvloeren al jaren een dochteronderneming van Van Nieuwpoort. Al decennia lang produceert en levert Van Nieuwpoort naast onze producten ook bouwgrondstoffen, beton- en EPS producten en ontwikkelt zij gebieden met maatschappelijk meerwaarde.

Naamsverandering

In het jaar dat Van Nieuwpoort maar liefst 115 jaar bestond zijn alle dochterondernemingen over gegaan naar één gezamenlijke identiteit. Zo ook Betonwarenfabriek Wildo. Een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. En een andere naam… Wildo Prefab Beton.

Toekomst

We zijn een bedrijf met hoogwaardige producten en diensten en continu in beweging. We bouwen vol ambitie verder aan de toekomst. En zijn u als Wildo Prefab Beton graag van dienst.

CSC-certificaat brons

Met het bronzen CSC-certificaat wordt de duurzame en verantwoorde herkomst van beton aangegeven. Hiermee staan wij als kanaalplaatspecialist voor duurzame productie en maken wij de stap naar Tier-level 1 in BREEAM (MAT5). Het CSC-traject heeft als doel om de duurzame prestaties van bouwgrondstoffen en beton te bevorderen en continu te verbeteren. Een mooi doel waaraan Wildo Prefab Beton in de toekomst nóg verder aan blijft werken. Als keurmerkhouder staan we garant voor de strenge eisen die worden gehanteerd op het gebied van betrouwbaarheid, deskundigheid, milieuzorg, duurzaamheid en arbeidsveiligheid. Daar zijn wij niet alleen trots op, maar biedt ook zekerheid voor onze klanten en afnemers. Dus ook voor ú.

Voordelen van Van Nieuwpoort Wildo Prefab Beton

Jaarlijks levert Van Nieuwpoort Wildo Prefab Beton honderderen verschillende projecten uit, in grootte variërend van 30 tot 30.000 m2 kanaalplaatvloer. Het aantal bedrijven dat kanaalplaatvloeren van Van Nieuwpoort Wildo Prefab Beton betrekt is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Zij hebben de grote voordelen van Wildo Beton reeds ontdekt:

•    Breed assortiment kanaalplaatvloeren, uiteraard inclusief bewerkingen en toebehoren.
•    Complete begeleiding, van advies, teken- en rekenwerk tot stipte aflevering op de bouwplaats.
•    Hoge en constante kwaliteit van kanaalplaatvloeren, KOMO-gecertificeerd.
•    Dynamische organisatie met directe lijnen: Flexibiliteit maakt korte levertijd mogelijk.
•    Zeer concurrerende prijzen door de gunstige locatie van de fabriek en de efficiënte productie en organisatie.